Menu

Over ons

‘Het unieke van De Kracht Van Oost zit ‘m in het totaalconcept’

Werkwijze

Tijdens een gratis intakegesprek bepalen wij wat jij of wat jouw organisatie wil bereiken. Hebben we een klik met elkaar, oftewel is er wederzijds vertrouwen, dan gaan we voor je aan de slag en zetten de unieke MCA-methode en/of de bedrijfs- en team QuickScan voor je in.

Gecertificeerde duurzaamheidscoaches/adviseurs:

De coaches/adviseurs Corine Bos en Sonja Hottenhuis zijn beiden gecertificeerd als duurzaamheidscoach. Dat betekent dat zij bevoegd zijn met deze unieke methode te werken.

de kracht van oostSonja Hottenhuis vertelt over zichzelf

Ik help professionals en managers om vanuit hun eigen zelfsturing en persoonlijke kracht met veel plezier en energie effectiever en efficiënter te werken.

Ik ben getrouwd met Alex en woon in het buitengebied van Lochem met 3 puberkinderen, onze hond Coco en 2 paarden. Paardrijden in het bos is een van mijn passies. Daarmee kom ik hélemaal tot rust.

Ik werkte jarenlang als manager, projectleider, teamcoach en opleider, en maakte verschillende organisatieveranderingen binnen de zorg mee, begeleidde en implementeerde die. Sinds 1994 werk ik als zelfstandig professional en train, adviseer en coach professionals en managers in zowel de profit als non-profit sector op onder andere het gebied van duurzame ontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, leiderschap en (project)management, communicatie en adviesvaardigheden. Ik ben gecertificeerd DIP duurzaamheidscoach, NOBCO coach en gecertificeerd voor het afnemen van de drijfverentest van Profile Dynamics.

Door mijn werkervaring als trainer, coach en adviseur bij verschillende organisaties en binnen diverse branches kan ik snel de vinger op de zere plek leggen en daardoor kom ik snel tot de kern. Ik ben innovatief, creatief in mijn oplossingen, hou van veranderingen en nieuwe uitdagingen.

Ik vind integriteit, betrokkenheid, eigenheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden. Deze waarden komen uiteraard terug in de manier waarop ik werk.”

Meer informatie?

Wil jij jouw duurzame inzetbaarheid verbeteren? Of wil jouw organisatie werk maken van duurzame inzetbaarheid? Dan vinden wij het leuk om je te ontmoeten! Tijdens een gratis kennismakingsgesprek praten wij graag verder over mogelijkheden en tasten we af of we bij elkaar passen.

Bel mij op: 06 – 53 36 47 85 (De Kracht Van Oost / Sonja Hottenhuis)

Lees de veelgestelde vragen!