Menu

Waarom de Kracht Van Oost

Geef je de voorkeur aan iemand met de nodige levens- en werkervaring en hou je van een doelmatige, positieve, eerlijke en betrokken aanpak? Dan passen de coaches/adviseurs van De Kracht Van Oost perfect bij jou of jouw organisatie. Wij, Corine Bos en Sonja Hottenhuis, brengen de nodige levens- en werkervaring mee. Dat komt omdat we de veertig gepasseerd zijn en beiden jarenlang werken als zelfstandig professional in diverse rollen zoals consultant, coach, trainer of adviseur. Zowel werkgevers, HRM managers, leidinggevenden en werknemers kunnen bij ons aankloppen. Je krijgt altijd een oplossing op maat.

Ons doel

Mensen zijn gewoontedieren. Wanneer iets voor langere tijd gaat zoals het gaat, willen de meesten het zo houden. Toch is verandering iets wat bij het leven hoort en valt niet te vermijden. Daarom leren wij mensen hoe ze kunnen meebewegen met veranderingen door zelf aan het roer te gaan staan en verantwoordelijkheid te nemen voor die verandering. Hierdoor vergroot de wendbaarheid en inzetbaarheid van medewerkers en team. Hoe realiseren we dat? Door in gesprek te gaan en samen te onderzoeken wat vragen en behoeften zijn.

Meer werkplezier voor iedereen

Heb je oudere werknemers in dienst en of ben jij die veertigplusser die de lol in het werk toch enigszins verloren heeft? Wij helpen om dat werkplezier te hervinden. Dat kan bereikt worden door meer autonomie in het werk, meer verbinding met collega’s en ruimte voor vakmanschap en het wegnemen van factoren die leiden tot werkstress. Werken we met de Young professionals van nu? Dan richten we onze pijlen vooral op meer uitdaging, omdat juist deze generatie Y dat nodig heeft.

Op weg naar duurzame inzetbaarheid

Er zijn tal van hulpmiddelen beschikbaar op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Wij werken onder andere met de MCA methode en de bedrijf QuickScan. Met de MCA methode brengen wij eerst in kaart wat het loopbaansucces van iemand is, welke 5 dimensies van employability er bij hem toe doen en we testen de persoonlijkheid. Daarna volgen twee coachgesprekken met als resultaat een concreet actieplan volgens het Business Model You. Het is mogelijk daarna een training op het gebied van duurzame inzetbaarheid in te zetten.

Lees meer over ons aanbod

Graag kennismaken!

Wil jij of jouw organisatie investeren in duurzame inzetbaarheid? Dan maken wij graag kennis.

Bel ons op: 06 – 40 23 36 06 (Corine Bos) of 06 – 53 36 47 85 (Sonja Hottenhuis)