Menu

Workshop “jouw werkdruk en stress de baas”

Zodra je aan het eind van de werkdag in de auto of op de fiets naar huis zit, voel je het: je bent op. Niet alleen aan het eind van de werkdag, eigenlijk altijd. Je bent moe, (bijna) opgebrand en niet in staat om nog iets uit je handen te krijgen. ’s Avonds lig je te piekeren in bed en overdag ben je maar half zo productief als dat je zou willen zijn. Maar je bent perfectionistisch en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dus je kúnt het toch niet anders doen? Jawel. Dat kan wel!

Klinkt bekend? Dan is de workshop ‘Jouw werkdruk en stress de baas’ iets voor jou. Bruikbare tools en handvatten waarmee je effectief met werkdruk en stress kunt omgaan en daardoor weer ontspannen en met energie kunt werken en leven.

Voor wie?
Voor iedereen die een hoge mate van stress ervaart en daardoor het gevoel heeft de regie even kwijt te zijn.

Inhoud van de workshop
In de workshop leer je valkuilen te herkennen en te voorkomen. Aan de hand van diverse oefeningen leer je hoe je met stress om kunt gaan, maar ook: hoe je het kunt gebruiken. Want stress is lang niet altijd de vijand! Je leert hoe je weer goede werkresultaten kunt bereiken, energie krijgt en je werkdruk zo indeelt dat het je niet te veel wordt. Overwerken en piekeren is na deze workshop verleden tijd.

De groep bestaat uit maximaal 15 mensen. We wisselen af tussen plenaire sessies, sessies met de helft van de groep en sessies in tweetallen. Door de kleinschaligheid van de groep is er genoeg individuele aandacht voor jou.

Wat levert de workshop jou op?

  • Meer energie en vitaliteit in zowel werk- als privéleven
  • Meer regie over je leven
  • Inzicht in jouw belangrijkste stressfactoren en valkuilen, en hoe je deze kunt herkennen
  • Inzicht in hoe je balans tussen werk- en privéleven kunt realiseren
  • Tools op maat hoe je op een effectieve wijze met jouw werkdruk en stress kunt omgaan
  • Je leert assertief optreden en communiceren

Door wie wordt de workshop verzorgd?
Deze workshop wordt verzorgd door Sabine van der Donk en Sonja Hottenhuis. Zij zijn ervaren trainers/coaches en zijn expert op het gebied van omgaan met werkdruk en stress. Meer informatie lees je op de website van De Kracht Van Oost: www.dekrachtvanoost.nl.

Heb je interesse in deze workshop dan kun je je tot 8 maart aanmelden door te mailen naar info@dekrachtvanoost.nl of te bellen naar 06-53364785.

Datum: 15 maart 2019

Tijd: 09:30 – 16:30

Kosten: €375,- exclusief btw 

Locatie: De GasfabriekDe Gasfabriek Deventer Netherlands 7418 AJ